D. e. h. ä. r. g. o. d. a. k. ö. t. f. s. b. i. n. y. c. j. l. u. J. v. -. p. ,. å. m. x. E. B. M. A. V. H. 5. 4. 0. 1. ½. 2. I. G. ". /. z. R. K. T. L. S. (. ). 6. 8. d l
Låt den ta färg och tillsätt skinkan. Skinka. Skinka. Skink och Svampsås 1 dl finskuren Svamp 1 dl tärnad Skinka ½ dl finstrimlad Purjolök 1 dl Grädde 2 msk Smör ½ tsk Fransk Senap 1 msk finhackad färsk Dragon Lite Worcestersauce Havssalt och nymald Vitpeppar Bryn smöret lätt och fräs svampen några minuter
Tillsätt den skurna rökta skinkan och kryddorna,persilja, dragon och rosmarin,smaka av hela tiden. En trevlig kväll med en trevlig mat,Risotto med Vindelrökt skinka och Västerbottenost
Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
Sätt en plåt på bottnen i ugnen för dropp från skinkan. Ca 2,5 kg fryst skinka av rådjur. 2 msk dragon. Lägg det frusna köttet på galler i nedre delen av ugnen på 100 grader
Tillsätt den tärnade skinkan och låt det hela fräsa ytterligare någon minut. Tillsätt buljong och smaksätt med tomatpuré, paprikapulver, dragon, salt och peppar