500 g skinka. Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
Jag är också en stort fan av creme brylé. På uppesittarkvällen den 23 december bjöd vi hem några kompisar på nygriljerad skinka, tomtegröt och Crème Brûlée till efterrätt
500 g skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinka 150 g purjolök 2 rödlökar 1 tärning köttbuljong 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter 1 dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
Rör ner creme fraichen och värm på svag värme några minuter till. Servera soppan med smulad fetaost och knaprig skinka brevid så alla får lägga på själv