Skaldjurswok recept

Skaldjurswok

Skaldjurswok

75 g okokta äggnudlar. 11 msk rapsolja. 12 morötter. 11 purjolök. 11 paprika. 1100 g ostronskivling eller annan svamp
Skaldjurswok

Skaldjurswok

Strimla paprikorna. Finstrimla purjolök och morot. Dela sockerärterna och skiva champinjonerna. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna
Fisk- och skaldjurswok

Fisk- och skaldjurswok

Ingredienser 300 g vit fiskfilé. 1 msk rapsolja. ½ finhackad urkärnad röd chili. 100 g sockerärter. 50 g minimajs

Äggvitewrap med jordnötssmörskräm

Därefter så mötte mannen upp mig för middag, det blev Koh pangang och ja, det blev den gamla vanliga skaldjurswoken – ett vinnande koncept som är svår att motstå
Intervju med Jörgen Ohldin

Intervju med Jörgen Ohldin

Asiatisk skaldjurswok med glasnudlar. Nästa person som fått äran att svara på mina frågor är Jörgen Ohldin, vem är då Jörgen
Paprikasalsa med smaker från Marocko

Paprikasalsa med smaker från Marocko

Eller kanske med marinerad skaldjurswok med smaker från Marocko. Det finns rätt mycket gott som man kan hitta i vår herres skafferi, bara man letar lite

Skaldjurswok

 . Ingredienser. Jag använder inga mått när jag lagar mat utan tar efter tycke och smak. Tillagningstid 20 min

Skaldjurswok med jordnötsströssel

Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, häll av vattnet och klipp nudlarna lite slarvigt med en köksax så att de blir enklare att servera

Skaldjurswok

Förbered alla ingredienser. Hetta upp oljan i en wokpanna eller en stor stekpanna. Låt ingefära och curry fräsa hastigt

Skaldjurswok

Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt skaldjur i lag rinna av eller tina frysta

Skaldjurswok

1.  Strimla paprikorna. Finstrimla purjolök och morot. Dela sockerärterna och skiva champinjonerna. 2.  Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna