)400 g torsk2 burkar krossadetomater2 st fiskbuljongtärningar eller motsvarande mängd hummerfond1-2 burkar champinjoner1 purjolök1-2 vitlöksklyftor5 dl créme fraiche1 burk kräftstjärtar (eller räkor)1 pkt krabbsticksDill, salt & Peppar efter smakSkär fisken i lagom stora bitar och koka tillsammans med krossadetomater och buljong tills dess att fisken vitnar och nästan är klar, ca 10 min. 2 burkar krossadetomater
Tillsätt krossadetomater, paprikapulver, buljong och vin. 2 burkar krossadetomater, à 400 g. 300 g torskfilé 2 gul lök, hackad 2 msk olivolja 2 burkar krossadetomater, à 400 g 5 dl fiskbuljong 0,5 dl vitt vin, chilenskt 1 msk paprikapulver 5 burkar skaldjursmix i lake, à 170 g 5 dl vatten salt, efter smak persilja, finhackad
Då kan jag tipsa om Keldas goda fisk- och skaldjurssoppa på tetra. 1 burk krossadetomater (400 g). 2 förpackningar färdig fisk- och skaldjurssoppa, Kelda
500 g krossadetomater (1 burk). Skala och skär rotsakerna i små bitar. Fräs det lite av matfettet. Häll över en stor rymlig kastrull och fyll på med vatten så det täcker rotsakerna
1 burk(ar) krossadetomater. Saffransaioli. 1. Rör ihop äggula med vitlök, saffran, vinäger och senap. Tillsätt oljan försiktigt under omröring så att oljan hela tiden absorberas
Tillsätt skållade och urkärnade tomater. Sedan krossade jag dem lätt varefter de fick de koka i ca 30 minuter täckta med vatten. 5 tomater. 1/2 rotselleri 5 tomater 1/2 dl tomatpuré
Kevin var kvällens kock och lagade en god fisk- och skaldjurssoppa och jag blev bortskämd med fina blommor och god choklad, en sen födelsedagspresent från bröderna
Späd med buljong och tomater och lägg i fisken. 4 port½ strimlad purjolök1 hackad lök2 krossade vitlökarsmör1 pkt saffran1 brk hela tomater2 brk musslor500 g räkor med skal500 g vit fisk1 liter vatten2 fiskbuljongtärningsaften av ½ citron1 dl vitt vinFräs purjo, lök och vitlök i lite smör och häll på saffran
Kom att tänka på den när en väninna nöjt mumsade soppan Seafood från Sibiriska soppköket och helgen efter blev det fisk- & skaldjurssoppa och sen Zeitgeist