Skaldjurssnäcka recept

Skaldjurssnäcka

Skaldjurssnäcka

Blanda krabba och ris i såsen. Fördela i 6 smorda snäckor eller små skålar. Strö över riven ost. Gratinera i 275 grader i 10 minuter

Skaldjurssnäcka

Finhacka paprika och zucchini. Fräs i smör tillsammans med skalade räkor, crabsticks och avrunna musslor

Skaldjurssnäcka

Koka riset. Ska det vara som förrätt går det åt mindre mängd. Rensa räkorna. Under tiden fräser du paprikan och curryn i stekpannan

Gratinerad skaldjurssnäcka

Skala räkorna och klyv den färska hummern och krabban. Tag ur köttet och skär det i bitar. Låt musslorna rinna av

Skaldjurssnäckor

Ansa och finskiva löken, fräs den mjuk i smör på medelvärme i stor och tjockbottnad (eller plastbehandlad) kastrull