Finhacka vitlöken och chilin. 1 st vitlöksklyfta(or). 1. Häll av lagen och lägg skaldjuren i en skål. Strimla morot, gurka, salladslök och paprika fint
1 st vitlök(ar). Salsa. Skär allt i jämna stora tärningar och häll i en bunke. Smaksätt med salt och peppar Vill man ha lite mer hetta så kan man ju ta lite sweet chili istället för tomatjuice
Idag bjuder köket på en ljuvligt god skaldjurssallad med vitlöksfrästa räkor och pilgrimsmusslor. Den hemgjorda milda vitlöksdressingen blir pricken över i
Så det här är vad jag suktar efter idag, en skaldjurssallad med mycket smak och karaktär. Blanda gulor, vitlök, dill, senap, kapris, pepparrot och citron
Hacka vitlök, chili samt en riktigt liten gul lök ganska fint. Positiv, ganska inspirerad och med goda tankar kring en ny rätt – ljummen skaldjurssallad – var jag på bra humör
Fräs lök, fänkålen och finhackad vitlök mjuk i 2 msk olivolja på medelhög värme. 2 msk hackad vitlök. 1. Fräs riset i olja i en rejäl gryta några minuter under omrörning