Skaldjurssallad. smör. Skaldjurssallad. Blanda samman med smör. En klick skaldjurssallad ovanpå. Dela havskräftorna och fördela kryddsmöret på havskräftorna
Vi åt båda en stor skaldjurssallad (det ingick även bläckfisk) till förrätt. När jag själv steker havsabborre tillsätter jag alltid massor av smör, gärna smaksatt med örter, mer behövs inte
En av rätterna på Sjömagasinet igår var nämligen en superfräsch skaldjurssallad med räkor, kräftstjärtar, rom, parmesan, gröna blad och groddar, strösslad med gula russin, pinjenötter och, just det, pistaschnötter
Stek på en frusen skaldjursmix i smör och olja. Positiv, ganska inspirerad och med goda tankar kring en ny rätt – ljummen skaldjurssallad – var jag på bra humör
Hetta upp smör i en stekpanna, fräs schalottenlöken genomskinlig. 1 msk smör. Spola av musslorna och räkorna i ett durkslag i kallt vatten, torka dem med papper
150 g smör eller margarin. 150 g smör eller margarin. SKALDJURSSALLAD MED DILLHOLLANDAISE. Njut som den är eller servera som lyxigt tillbehör till grillad fisk
(Vill man ha den högre kan man ta skaldjurssallad och lägga ytterligare ett lager. Bred dem med smör. 1 pkt formfranska (27 st skivor eller smörgåstårtsbottnar). 2 dl smör (bordsmargarin)