Den här mumsiga risotton åt Anette och jag förra helgen och receptet är från Allt om mat. I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det
Skaldjursrisotto 2 port. Nu knackar den på dörren igen den där dagen som är så hett efterlängtad av så många, det är dags att använda #tgif igen och säga hej fredag (imorgon är den dessutom tydligen svart - black friday - och går i köpiverns tecken) och hej helg
En svårslagen lunch eller, i mindre portioner, starter. Med en härligt sälta ifrån skaldjursfonden och sötma samt krämighet ifrån vin och risotto, är denna rätt en riktig höjdare i munnen
Ja, det är faktiskt första gången jag testar att göra risotto. Resultatet blev sådär, konsistensen blev bra, men jag vet inte om kräftstjärtar var bästa alternativet att ha i
Detta är en basic skaldjursrisotto. Blåmusslor är godast när man tillagar själv. Jag blir oftast besviken när jag äter ute och jag kan säga – ät inte blåmusslor på bufféer