Skaldjursrisotto kräftor recept

Svamp- och skaldjursrisotto

Svamp- och skaldjursrisotto

Se tidigare recept (denna bestod av skal från räkor och havskräftor. Börja  med att skala räkor och kräftor och sätt köttet i kylen
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

Häll bort vattnet på kräftorna. 1 burk kräftor i lag. Blanda samman ingredienserna till såsen i en skål och ställ i kylskåp till serveringen
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

havskräftor, räkor, krabba) men det här är ett alternativ som du måste pröva. När man ändå äter skaldjur är det verkligen synd och skam att slänga bort skalen
Skaldjursrisotto med grön sparris & parmesan - Recept - Tasteline.com

Skaldjursrisotto med grön sparris & parmesan - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 100 gram sparris , grön 2 msk rapsolja 4 dl arborioris 2 dl vitt vin 5 dl vatten 2 msk skaldjursfond 1 dl parmesanost 400 gram räkor , och blandade skaldjur, musslor, crabsticks, kräftor 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad salladsskott , till garnering Köp receptet
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

, Häll av vattnet från kräftorna. Skär sparrisen i mindre bitar, 2-3 cm långa. , Finhacka schalottenlöken