Skaldjursrisotto avorioris recept

Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

2 dl avorioris. Fräs löken i en gryta med olja. Tillsätt riset och rosta det ett par minuter under omrörning utan att det får färg
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

Fräs lök och avorioris i olivolja, så löken blir lite glansig. 5 dl avorioris. 5 dl avorioris. Igår blev det lyxmiddag
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

2 dl avorioris. Blanda samman ingredienserna till såsen i en skål och ställ i kylskåp till serveringen

Skaldjursrisotto med kräftstjärtar

Här är en mycket trevlig skaldjursrisotto. Skaldjursrisotton blir len och krämig av smör och ost, samtidigt som den har en fin syrlighet av vitt vin och citron
Skaldjursrisotto

Skaldjursrisotto

3 dl avorioris. Skala och finhacka löken. Hetta upp smöret i en gryta. Fräs lök och ris utan att det tar färg

Spansk skaldjursrisotto

3 dl avorioris. 1. Fräs all lök i hälften av smöret i en kastrull. 2. Rör ner ris och låt det fräsa med i någon minut
Hälleflundra med miso och skaldjursrisotto i örtsky

Hälleflundra med miso och skaldjursrisotto i örtsky

2 dl avorioris3 dl vatten1/2 grönsaksbuljongtärning1 dl vitt vin25g smör1 dl parmesanost15 råa räkor4 pilgrimsmusslor1/2 dl citronsaft1 vitlöksklyfta1 msk olja1 krm saltBörja med såsen. 2 dl avorioris

Skaldjursrisotto från Genua

3 dl avorioris. Finhacka lök och vitlök och fräs i hälften av matfettet i en traktörpanna. Tillsätt riset och låt det fräsa någon minut

Skaldjursrisotto

2 dl avorioris. 1.  Fräs löken i en gryta med olja. Tillsätt riset och rosta det ett par minuter under omrörning utan att det får färg

Skaldjursrisotto

3 dl avorioris. Fräs schalottenlök, ris och saffran i olivoljan i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt 1 dl av buljongen