Skaldjurspasta vin recept

LCHF Skaldjurspasta

LCHF Skaldjurspasta

Tillsätt fond, vin och kryddor. Pasta4 ägg125g philadelphia ost1/2 dl fiberhuskChiliaioli2 äggulor - rumstempererade3 pressade vitlöksklyftor1 tsk sambal oelek1 tsk dijon senap0,75 dl olivolja1,25 dl rapsoljaPressad citronSkaldjurssås2 scharlottenlökar1 vitlöksklyfta1 msk smör3 dl grädde2 dl creme fraiche75g philadelphia ost1 dl vitt vin 2 msk fiskfondKorianderGurkmeja SvartpepparPressad citron1 kruka färsk dill 70g bladspenatEn ask körsbärstomaterEn burk kräftstjärtarEn burk räkor Börja med pastan
Skaldjurspasta – Frutti di mare

Skaldjurspasta – Frutti di mare

När det inom kort doftar vitlök i hela huset är det dags att vippa ner creme fraiche, vin och resten av godsakerna utom musslor och kräftstjärtar
LCHF Skaldjurspasta

LCHF Skaldjurspasta

Tillsätt fond, vin och kryddor. Pasta4 ägg125g philadelphia ost1/2 dl fiberhuskChiliaioli2 äggulor - rumstempererade3 pressade vitlöksklyftor1 tsk sambal oelek1 tsk dijon senap0,75 dl olivolja1,25 dl rapsoljaPressad citronSkaldjurssås2 scharlottenlökar1 vitlöksklyfta1 msk smör3 dl grädde2 dl creme fraiche75g philadelphia ost1 dl vitt vin 2 msk fiskfondKorianderGurkmeja SvartpepparPressad citron1 kruka färsk dill 70g bladspenatEn ask körsbärstomaterEn burk kräftstjärtarEn burk räkor Börja med pastan
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Tillsätt vin och koka upp. 1 dl vitt vin. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och hacka chilin. Fräs vitlök och chili i en kastrull med olja
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Tillsätt därefter fyra klyftade stora tomaterna, vin och vatten så att det täcker skalen. Ett svalt rosévin
Skaldjurspasta de luxe

Skaldjurspasta de luxe

Häll i vin och vatten och koka upp. Ett glas vitt vin blir pricken över i. 14 dl vitt torrt vin. 250 g linguinepasta
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

När löken börjar bli glanslig och gulaktig häller du på vinet. Låt vinet koka och reduceras till ungefär hälften av vätskan
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Skiva lökarna och stek i olivolja tillsätt vinet och därefter musslorna. Smakar friskt av hallon och röda vinbär med en god örtighet i eftersmaken
Skaldjurspasta med tomat och ruccola

Skaldjurspasta med tomat och ruccola

Häll på vitt vin, vatten och tomater, låt koka 10–15 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek skaldjuren snabbt i olivolja på hög värme tillsammans med vitlöken
Christoffers skaldjurspasta

Christoffers skaldjurspasta

Skaldjurssås6 havskräfta, kokta 500 g frysta räkor, tinade, eller färska 0,5 chilifrukt 1 morot 1 gul lök 6 klyftor vitlök 100 g rotselleri 1 fänkål 2 msk tomatpuré 4 msk mild olivolja 3 dl torrt vitt vin 4 msk cognac 3 dl vispgrädde cayennepeppar 1 citron, saft 8 körsbärstomater salt peppar. Blåmusslor och hjärtmusslor16 hjärtmusslor 12 blåmusslor 0,5 chilifrukt 3 klyftor vitlök 1 msk olivolja 4 dl torrt vitt vin salt peppar
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Ner sedan med alla musslorna och efter en eller två minuter häll på det vita vinet. Det är alltid med en viss nostalgi jag lagar skaldjurspasat, allra första gången jag var ute på date med min blivande make var vi på ett ställe som serverade enorma portioner pasta och deras skaldjurspasta var ett av deras paradnummer
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Fräs lök, vitlök, chili och färska kryddor i en kastrull, häll på vin och släng in musslorna, sätt på locket och låt musslorna kokas i ånga
Skaldjurspasta med gremolata

Skaldjurspasta med gremolata

Tillsätt vitt vin och koka upp någon minut. Att laga en riktigt god och smakrik skaldjurspasta är bland den bästa sommarmaten som finns
Varmrätten - Skaldjurspasta!

Varmrätten - Skaldjurspasta!

Blanda i creme fraiche, vin och resten av ingredienserna, utom musslorna och kräftstjärtarna. Här kommer varmrätten från i lördags - en härlig god skaldjurspasta

Lax- eller skaldjurspasta

Tillsätt vin och fond, låt gärna reducera en aning. Matlagningsvin och burkmusslor blir inte alls lika gott som färska musslor och riktigt vin