Skaldjurspaella recept

Skaldjurspaella, enkel variant

Skaldjurspaella, enkel variant

En Paella finns det mängder av receptet på. just detta är en enklare variant som enbart innehåller skaldjur
Skaldjurspaella

Skaldjurspaella

Här kommer min variant på Paella med skaldjur, det är lite pyssel men enkelt med allt serverat i en panna
Skaldjurspaella

Skaldjurspaella

Finhacka vitlök och gul lök, fräs i en vid kastrull med olivolja. Häll i ris och saffran, fortsätt att fräsa och häll därefter i vinet

Skaldjurspaella med yoghurtsås

Så här gör du. Instruktioner, yoghurtsås. Blanda ihop yoghurten med hälften av vitlöken. Droppa i lite citron, salta, peppra och ställ i kylen
Paella Valencia – festmat för många

Paella Valencia – festmat för många

Skaldjurspaella, salsa och mat som gemensamt språk 40 personer. Nu i veckan var det dags. För någon månad sedan eller två, lyckades jag i ett svagt ögonblick lova att laga mat på en studentmottagning
Ugnsbakad lax, tomat och lime med paella

Ugnsbakad lax, tomat och lime med paella

Djupdök i frysen och hittade en förpackning med skaldjurspaella från i juni. Tina upp skaldjurspaellan i en vid och tjockbottnad kastrull med några msk vatten, sätt plattan på medelstark värme med locket på och rör då och då
Bra restauranger, cafeer och barer i Manchester

Bra restauranger, cafeer och barer i Manchester

Jag rekommenderar räkor, deras auberginechips, skaldjurspaella, het chorizo och getostsallad. Manchester erbjuder så många bra restauranger, cafeer och barer att det är omöjligt att nämna dem alla, men här kommer mina absoluta favoriter
Intervju med Maria A Henningsson

Intervju med Maria A Henningsson

Varmrätt skulle jag bjuda på en smaskig skaldjurspaella från min häll då såklart, även denna by Jesper och Maria
¡Paella por favor!

¡Paella por favor!

Så nu tänkte jag tipsa er läsare om hur man gör en riktigt smarrig fisk- och skaldjurspaella. ¡Paella por favor

Skaldjurspaella

Skala och finhacka vitlök och lök. Hetta upp en del av oljan och fräs hastigt upp vitlök, lök samt de oskalade räkorna

Skaldjurspaella

Koka upp buljong, vitt vin samt spadet från tomatburkarna. Skala lök och vitlök. Hetta upp oljan i pannan

Skaldjurspaella

Fräs vitlöken i lite av oljan. Lägg i och stek hastigt räkorna med skalet på. Ta upp dem på fat. Häll resten av oljan i grytan och fräs bläckfisken