Hummerfredag... Yeah! Fast vi körde på en retrorätt till förrätt, från à la 80-talet en skaldjursfylld tunnbrödsskål. Yeahaaa, då var det fredag Gourmetmorsan
Ett nät med kärlek Jag har inte tidigare testat deras skaldjursfyllda rullar av spätta så valet föll på dem. Som ni redan vet tog jag vägen förbi fiskdisken i fredags Remsans bistro
Skaldjursfylld cannelloni På äldre dagar har vi blivit mer och mer intresserade av skaldjur. Daniel har alltid ätit räkor men Maria har varit skeptisk Regnets mat
Skaldjursfylld cannelloni med hummersås och sockerärtsallad 1. Sätt ugnen på 200 grader. Sila av lagen från skaldjuren. Tina surimi. Grovhacka skaldjuren och blanda med ricotta, vitlök, dill, salt och peppar Matklubben.nu
Skaldjursfylld lax med vinsås Sätt ugnen på 225 grader. Skala räkorna, ta undan halva mängden och grovhacka resten. Låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem Matklubben.nu
Skaldjursfylld laxfilé med spenatduchesse Detta är verkligen en fin huvudrätt. Passar verkligen till vilken bjudning som helst och den är dessutom god och relativ enkel att göra Mariells recept
Skaldjursfylld laxfilé Sätt ugnen på 225 grader. Dela laxen i 4 jämntjocka bitar. Skär ett snitt mitt i varje bit ner mot skinnet, så att en ficka bildas Matklubben.nu
Gyoza on my mind  Knytena kan antingen vara färsfyllda, skaldjursfyllda eller helt vegetariska men gemensamt för dem alla är att de rullas in i tunna cirkelformade degplattor och steks eller ångkokas Japan till bords