Fortsätt med skal och saft från en limefrukt. Slå upp fyllningen i pajskalet. Om ni vill kan degen förgräddas, 225 grader i ca 10 minuter eller tills skalet fått färg. 1 lime, skal och saft. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Skala och hacka löken och bryn tillsammans med köttfärsen i någon minut. Lägg köttfärsen i pajskalet. Pricka skalet med en gaffel och grädda i 10 minuterHetta upp en stekpanna med olivolja och bryn köttfärsen
Låt puttra ihop och lägg det sedan i skalet. Godaste tacopajen. Igår gjorde jag tacopaj, det är den sorts paj jag gillar mest och just denna var väldigt god för fyllningen var så smakrik
11 lime (skal och saft). Om ni vill kan degen förgräddas, 225 grader i ca 10 minuter eller tills skalet fått färg. 1Fortsätt med skal och saft från en limefrukt. 1Slå upp fyllningen i pajskalet
Det blir ett tunt spröt skal, påminner nästan om tacoskal. Glutenfri tacopaj, alt ”vanlig”. Fördela köttfärsen på pajskalet, strö över grönsakerna och kleta ut smeten