Servera på rostat bröd (godast blir det om du steker skivor av vitt bröd i smör) eller i bakad potatis, toppa med några hela räkor, en dillkvist och kanske en extra klyfta citron
Ta ut rundlar eller kantskär formbrödet och stek det i smör. smör. 0,5 st rödlök 1 st äpple 1,5 dl majonnäs tabasco 1–2 droppar tabasco salt 4 st formbröd smör till stekning 1 msk dill hackad 4 msk forellrom svartpeppar nymalen 500 g räkor ca 1,25 kg med skal
Skär kanterna av kavringen och stek skivorna lätt i smör, låt rinna av på papper. smör. Så här gör du 30 min Skala och grovhacka räkorna och lägg dem i en bunke
Hetta upp smör och olja i en stekpanna. Skagenröra. Stek dem vackert gyllenbruna i smöroljan. Servera gärna fisk, brysselkål och skagenröra på bädd av blad spenat, det ser gott ut och tillför en fräschör till rätten
Råraka600 g fast potatis, stor 1 dl smör, skirat salt. 1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar