Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Blanda majonäs, creme fraiche och senap med dill, rödlök och gräslök, salta och peppra
Skagenröra är en grym förrätt men också perfekt plockmat på julbordet. De bästa julköttbullarna är små, knaperstekta och osar av kryddpeppar och dijonsenap
Lägg upp bröden på tallrik, toppa med skagenröra och en rejäl klick löjrom. Gör en majonnäs genom att lägga ner äggulor, senapen och vinägern i en bunke
Lägg i ett salladsblad och fyll med skagenröran. en liten klick senap. Vänd ner creme fracihe och smaka av med dill, salladslök, senap, salt och peppar
Skagenröra. skagenröra, och i stället för att servera den på en brödbit (speciellt vi som inte äter bröd) som är vanligast så tänkte jag att det blir snyggt att lägga upp skagenröran i fina snapsglas på fot
Vegansk tunnbrödsrulle med skagenröra. 1,5 msk dijonsenap. När svampen har förvällt och fått en del färg så häller du i svartkålen (som du sköljt, rensat bort den hårda stammen på och rivit i bitar) grädden, senapen och och sojan och låter koka i ca 10 minuter. 1,5 msk dijonsenap