12 msk hackad färsk dill. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Och i den här formen, utan skaldjur och med krämig avocado och mild tofu så tar smakerna av tångcaviar, dill, citron och majonnäs tronen och bjuder på en riktigt somrig upplevelse
Denna skagenröra är supergod tillsammans med frökex, recept. 2 msk hackad gräslök eller dill. Frökex, perfekt tillbehör till en tapasmiddag eller som snacks till fördrinken
Räkor Cremé fraicheMajonäsDillRödlökCitronRom (om du vill)Hacka räkorna,Och löken fint. Hur vanlig och gammal skagenröran är går det inte att komma ifrån att det är en av de bästa förrätterna
Vispa crème fraichen hårt och blanda med majonnäs, och hackad dill. Fördela skagenröran på bröden och toppa med gurk- och citronskivor samt en tesked sik- eller löjrom