När du ska använda majonnäsen i en röra som denna så behöver du inte smaka av den med kryddor, ska du använda den som ren majonnäs så smaka av med lite dijonsenap, salt och citron
Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Skagenröra är en grym förrätt men också perfekt plockmat på julbordet. De bästa julköttbullarna är små, knaperstekta och osar av kryddpeppar och dijonsenap
Skagenröra i parmesankorg. Fördela skagenröran ovanpå salladen och garnera med citronskivor och dill. Mannerströms skagenröra, 4 portioner. 1 tsk dijonsenap. Mannerströms skagenröra, 4 portioner 300 g räkor med skal
Blanda majonnäs, dijonsenap, gräslök och persilja i en skål. 1 tsk dijonsenap. Du kanske gillarLax i ugn med ärtor och gräddsåsFänkålsgratäng med västerbottenost och kalkonbiffar med grönkålKöttfärssås med morots- och zucchinispaghettiSerranorullar med getostkrämBovetepannkakor med vegetarisk skagenröra 400 g rödspättafiléer. 1 tsk dijonsenap
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar