Jag serverade med hela rödbetor, skivad inlagdgurka och kokt blomkål. Skånsk kalops är generellt lite mustigare och man stoppar gärna i lite extra grejer =) Så här, mina vänner – har ni min version på skånsk kalops
Jo, ugnsstekt kulpotatis, gräddsås, inlagdgurka, broccoli och svart vinbärsgelé. Grovt bröd, leverpastej och en söt liten färgklick till topping i form av inlagda mandariner
1 msk svensk senap (jag brukar använda skånsk senap). Ta i köttbullarna i såsen och låt de puttra ihop med såsen tills moset går färdigt Servera med en fräsch grönsallad och valfritt tillbehör som inlagdgurka, lingon osv 500 g renfärs
Bredde ett skånskt smörrebröd med en skiva rågbröd, smör, skånsk alpost, plommontomat, L’s inlagdagurka och ringblomma, oregano och röd sallad från trädgården
lagad som en hederlig skånsk gåsamiddag. Smaka av och servera den till kycklingen tillsammans med kokt potatis, brysselkål, inlagdgurka, gele och äppelmos
Servera med tex rödbetor, inlagdgurka, stekt ägg om du vill. Jag hade okokta potatisar så jag skar dem i lagom bitar o förkokte dem ca 10-12 min, men har du kall potatis över så e ju det perfa
inlagdgurka. 1 tsk skånsk senap. 1. Rör ihop köttfärsen tillsammans med ägg, ströbröd, senap och kryddor. Rulla till köttbullar eller forma till pannbiffar