Ännu ett recept med fläskfilé och senapssås. Hemma i Göteborg äter jag väldigt sällan kött (ja, förutom köttfärs och kyckling då), men nu i sommar när jag bott hos mina föräldrar är fläskfilé eller liknande köttdelar ett stående inslag så gott som varje helg
senap, grov skånsk. GÖR SÅ HÄR Putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från fläskfilén. Lägg tillbaka de stekta fläskfiléskivorna i stekpannan Blanda viltfond, grädde, mjölk och grov senap
Putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från fläskfilén. Lägg tillbaka de stekta fläskfiléskivorna i stekpannan Blanda viltfond, grädde, mjölk och grov senap
En av smakerna är Skånsk Lakrits tillsammans med Lakritsfabriken i Ramlösa. Om du är sugen på het mat så vill jag tipsa om den här goda middagen, kryddig fläskfilé med bönpasta
skånsk senap. Till potatissalladen serverades rökt fläskfilé, kryddiga korvar och en god sallad. Blanda creme fraiche med skånsk senap efter smak och tycke
senap om man vill ha det i, skånskt att äta med senap. Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat