De kryddor vi använder mest är bland annat de som finns i receptet nedan - ingefära, ceylonkanel och kardemumma (till alla indiska grytor vi brukar göra) och förutom det är det mest vanligheter som chili i alla dess former, salt och nymald svartpeppar som går åt
skånsk grovkornig senap. Chili- och ingefärsglaze. Grilla fläsket på medelvärme och pensla köttet med chiliglaze med hjälp av en rosmarinkvist när köttet börjat få lite färg
Blev väldigt god, påminner om skånsk senap. Chili- och honungssenapHacka chilin, lägg i senapen. 2 tsk finrivet apelsinskal1 msk apelsinsaftChili- och honungssenap. 0,5 urkärnad finhackad röd chili eller 2 tsk chiliflakes2 msk honungGå till ingrediensernaSjud senapsfröna i vattnet cirka 5 minuter. 0,5 urkärnad finhackad röd chili. 2 tsk chiliflakes
VITLÖKSSILL MED CHILI. VITLÖKSSILL MED CHILI. 2 msk grov skånsk senap. 0,5 tsk sambal oelek chili. Öppna förpackningarna av 5-minutersillen och häll av lagen i en bunke bredvid
Skånsk senapssill. Sweet chilisill. Klar sill med chili och honung. Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår
Äkta hälften fixade till ugnsbakad grillkorv och i några korvar penslade han ajvar, i andra la han skivade tomater, och i en tredje penslade han med med skånsk senap