Dill. Garnera med hummer, smörstekta champinjoner och dill. Dill. En klassiker som aldrig kan bli fel. Inte för inte som den kallas drottningen av fiskrätter
Gratinera hastigt och garnera med räkor, stekt svamp och dill. Koka potatisen och häll av vattnet. Pressa potatisen och arbeta sedan in smör, äggulor och kryddor
Hackad dill. I min variant av den klassiska fiskrätten sjötunga Walewska har jag uteslutit tryffeln och garnerat med räkor istället för hummer, men smaksatt vitvinssåsen med hummerfond
Garnera eventuellt med dill. ev dill. citron hackad persilja kokt potatis ev dill. Hetta upp lite av smöret i en stor stekpanna och stek sjötungan sakta på svag värme ca 5–6 minuter på varje sida
Garnera med hummerbitar eller kräftstjärtar, dill, smörstekta champinjoner och ev hyvlad tryffel. 1dill. 1 st hummer eller 100 g kräftstjärtar 11 st champinjoner dill tryffel ev Ugn
hackad dill. Fisken i formen är av den platta sorten, sjötunga heter den och har man inte sådan så använder man antingen rödtunga eller annan plattfisk man gillar och hittar
Jag använde rödspätta men det går även bra med annan fisk som sjötunga eller torskfiléer. Dill. Tillsätt citronsaft, curry, pepparrot, chili och dill efter smak
Kocken informerade mig om att den också brukar kallas vietnamesisk sjötunga. Som restaurangerna använder i stället för sjötunga men kallar den för sjötunga