Sirapslimpa russin recept

Sirapslimpa

Sirapslimpa

4½ dl fjällfil 1 dl mörk sirap 1 dl hasselnötter 1 liten ask russin 1 dl vetekross 1 dl rågkross 2 ½ dl dinkelmjöl fullkorn 3 dl vetemjöl 1 dl solrosfrön 1 ½ tsk bakpulver 1 ½ tsk bikarbonat 2 tsk brödkryddor ( malda) Gör så här
Sirapslimpa

Sirapslimpa

När jag var barn var vi ofta över till Norge, där fanns ett runt sött bröd med russin i. Igår bakade jag Sirapslimpa
Sirapslimpa

Sirapslimpa

Russin. Smula jästen i en bunke och tillsätt degvätskan, sirap, salt och russin. Russin. Ingredienser. 50 g smör
Glutenfritt julbröd

Glutenfritt julbröd

Jag använde mitt recept på sirapslimpa som bas och bytte bara ut mjöler mot glutenfria sorter. Rör ner mandel, russin och soroskärnor
Nettans siraps limpor

Nettans siraps limpor

Russin (om man så önskar, jag brukar göra en med russin och en utan russin). russin bröd -. Russin (om man så önskar, jag brukar göra en med russin och en utan russin)
Snabb vörtlimpa

Snabb vörtlimpa

Sirapslimpan är ljus och söt, vörtbrödet är väl också rätt sött, men mörkt och kryddigt med russin i
Veckans sparade pengar

Veckans sparade pengar

Var såå sugen på att gå ner till godisautomaten men hade med mig ett paket russin som jag åt istället

Stort test: Här är den bästa julölen

sirapslimpa, gula plommon och kokta gröna ärter kan skönjas. Komplex dryck med maltig doft av nötkrokant, russin, vanilj, aprikos och bränd skärbräda
Full fart med adventspyssel!

Full fart med adventspyssel!

Jag hade bara tänkt att baka sirapslimpor, men insåg att jag kunde spara på disk om jag körde på med nästa brödbak också, så det blev mina jullimpor med russin och pomeransskal också

Sirapslimpa

I det här receptet kallas den för sirapslimpa och innehåller både nyttigheter och smarrigheter. För 2 limpor6 1/2 dl grahamsmjöl1 dl vetemjöl2 dl rågkross1 dl linfrö2 dl solroskärnor2 dl dadlar, russin eller torkade aprikoser2 tsk bikarbonat2 tsk salt1 liter filmjölk2 dl mörk sirapSmörj och bröa två avlånga bakformar

Småpartier 1 Mars med bedömning

Dofterna är instängda och lätt unkna med drag av sirapslimpa. Doften domineras av russin, katrinplommon och en söt sirapsaktig knäckbomb