Sirapslimpa brödkryddor recept

Sirapslimpa

Sirapslimpa

4½ dl fjällfil 1 dl mörk sirap 1 dl hasselnötter 1 liten ask russin 1 dl vetekross 1 dl rågkross 2 ½ dl dinkelmjöl fullkorn 3 dl vetemjöl 1 dl solrosfrön 1 ½ tsk bakpulver 1 ½ tsk bikarbonat 2 tsk brödkryddor ( malda) Gör så här. 2 tsk brödkryddor
Sirapslimpa

Sirapslimpa

Igår bakade jag Sirapslimpa. Igår bakade jag Sirapslimpa. 2 tsk brödkryddor. 2 tsk brödkryddor. 2 tsk brödkryddor. 2 tsk brödkryddor
Sirapslimpa

Sirapslimpa

Ett av dessa är den här sirapslimpan som är ett av de godaste bröden jag vet. 2 tsk brödkryddor. 2 tsk brödkryddor
Glutenfritt julbröd

Glutenfritt julbröd

Jag använde mitt recept på sirapslimpa som bas och bytte bara ut mjöler mot glutenfria sorter. 2 tsk malda brödkryddor. 2 tsk malda brödkryddor
Sirapslimpa

Sirapslimpa

Arbeta ner sirap, bovetemjöl, maizena, salt och brödkryddor. Efter att jag provat receptet på de glutenfria tebröden från den finska tidningen Leivotaan, och lyckats så bra med dem, så ville jag även prova på deras recept av en glutenfri sirapslimpa
Sirapslimpa med grovt rågmjöl

Sirapslimpa med grovt rågmjöl

2 tsk brödkryddor. 2 tsk brödkryddor. Gott vardagsbröd med mörk och knaprig skorpa, men ljust och mjukt inkråm

Sirapslimpa till Bakmaskinen

ev 1-2 tsk brödkryddor som anis. Lägg i alla ingredienser i bakmaskin men börja med vätska och smaktillsatser, därefter mjöl och till sist torrjästen om bakmaskinen är satt på "timer" över natten

Gillas sirapslimpa

Blanda ihop mjölbladningen. Tillsätt sirap och filmjölken. Tryck ut i en smord långpanna. Sätt in den i ugnen 150 º i en 1tim

Sirapslimpa

Blanda mjölk, jäst, sirap, bovetemjöl, majsena, salt och brödkryddor till en jämn deg. 1 tsk brödkryddor

Sirapslimpa på bovetemjöl

Blanda mjölk, jäst, sirap, bovetemjöl, maizena, salt och brödkryddor till en jämn deg. 1 tsk brödkryddor

Sirapslimpa med grovt rågmjöl

Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den tillsammans med filmjölken. Låt filmjölken vara kylskåpskall om du har gott om tid att låta bröden jäsa, eller ljumma den lite om du är otålig

Eva-Lottas sirapslimpor med rågsikt

Blanda rågsikten med brödkryddor och arbeta in mjölet i vätskan. Häll vattnet i en stor degbunke. Rör ut jästen i vattnet, tillsätt salt, sirap och ägg