2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk ljus sirap. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk ljus sirap. Äntligen semester och snart är det dax att titta på Sommar med Ernst
Rör ner i jästblandningen tillsammans med salt, honung (sirap) och vetemjöl. Har läst runt på nätet och bestämde mej för att testa Leila Lindholms Foccacia och så valde jag att smaksätta med flingsalt, vitlök och lite rosmarin
Tillsätt vitlöken, sirapen, sojan och chilin, här gäller det att smaka av så att man hittar den rätta balansen mellan, syra, sälta, hetta och sötma, låt sjuda några minuter
Vitlöks, chili och sojasås. Vitlöks, chili och sojasås. 3 pressade vitlöksklyftor. 0,75 dl ljus sirap. 1 stor finhackad vitlöksklyfta. 3 pressade vitlöksklyftor. 0,75 dl ljus sirap. 1 stor finhackad vitlöksklyfta
*Vitlöksfräst grönkål m. När den fräst en stund så slänger du ned finhackad vitlök, cirka 2-3 klyftor samt skivad steklök/färsk lök och skivad zucchini. Salta och rör om… Smaksätt med cirka 1-2 tsk honung eller agave sirap samt några droppar vitvinsvinäger
Vitlöken krossades med full kraft mellan skärbrädan och knivbladet innan den hackades grovt. Salsiccian hade fått lite färg där den låg och puttrade i pannan och purjo, vitlök och äpple tillsattes och fick fräsa ihop till en välsmakande rulladfyllning
Vitlöken krossades med full kraft mellan skärbrädan och knivbladet innan den hackades grovt. Salsiccian hade fått lite färg där den låg och puttrade i pannan och purjo, vitlök och äpple tillsattes och fick fräsa ihop till en välsmakande rulladfyllning
Sirap. För att piffa till det något gjordes en fyllning på honung, dijonsenap, vitlök, färsk basilika, salt och peppar som sedan gneds in i köttet som hade skurits upp något för att göra plats för just denna fyllning
Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv