Väldigt goda med vaniljsmörkräm emellan. Vaniljsmörkräm250g osaltat smör, rumstempererat120g vit sirap2 msk vaniljsockerVispa smöret fluffigt och vitt, ca 10min. Tillsätt sirap och vaniljsocker och vispa ytterligare 5min. 120g vit sirap. 2 msk vaniljsocker
Nyttiga fetter från mandelsmöret och nötterna/fröna, mild vaniljsmak från proteinpulvret som även bidrar till ett ökat proteininnehåll och långsamma kolhydrater från havregrynen
Vispa snabbt äggulorna med sirapen i en bunke. När jag diskuterade vilken efterrätt jag skulle göra med min mor fick jag önskemålet vaniljglass och chokladkaka
Tillsätt olja, vatten och lönnsirap och blanda väl. 0,5 dl lönnsirap eller honung (eller annan valfri sirap). 1 tsk vaniljpulver. 0,5 dl lönnsirap eller honung (eller annan valfri sirap). 1 tsk vaniljpulver
sen pannacotta med smak av vitchoklad, vanilj och körsbär. sen körsbärs sirap upp på alltihopa. Ta ut ur frysen när den ska serveras och häll på lite körsbärs sirapgott gott gott