Smält smöret i en kastrull tillsammans med grädde och sirap. 1/2 dl ljus sirap. 50 g (ca 1 dl) rismjöl. Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke
½ dl ljus sirap. ½ dl ljus sirap. 2 dl vetemjöl (för glutenfritt – rismjöl). 1,5 dl ljus sirap. Koka upp socker, sirap och vatten i en kastrull till 150 grader, använd en termometer. 2 dl vetemjöl (för glutenfritt – rismjöl). 1,5 dl ljus sirap
Rör i sirap, fiberhusk och salt. 1 dl ljus sirap. 5 dl rismjöl. (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl). 3) Blanda bakpulvret med rismjölet och häll sedan i ca 8 dl av mjölmixen och rismjöl omvartannat. 1 dl ljus sirap. 5 dl rismjöl. (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl)
3 dl rismjöl. 2 msk ljus sirap. 3 dl rismjöl. 2 msk ljus sirap. Det här är min favoritkaka alla kategorier. En fullkomligt ljuvlig chokladkaka med ett täcke av krämig fudge
Blanda sirapen med vattnet. 1 msk ljus sirap. rör ihop 2 dl vitt rismjöl, 2 dl fullkornsrismjöl, 1 dl potatisstärkelse, 1 dl tapiokastärkelse (majsstärkelse funkar också bra om man ej har tapioka), 1,5 kryddmått xantangummi. 1 msk ljus sirap
rismjöl. rismjöl. 1/2 dl ljus sirap. 1,5 dl rismjöl. 1/2 dl ljus sirap. 1 dl rismjöl. Äntligen söndag, med lite mindre bra väder, vad passar bättre då än lite go’fika
2 msk sirap. 1/2 dl rismjöl. 2 msk sirap. 1/2 dl rismjöl. Ibland ska det ju gå undan. ) När man inte vill ha scones men nåt mer matigt ja då kan jag tänka dessa små bröden passar fint