1 dl mörk sirap. 1 dl mörk sirap. Detta är världens enklaste bröd att göra och så gott. Prova att äta det med lite mögelost eller någon riktigt god lagrad ost
Frukt och nötbröd,. Fruktbröd,. 1 dl mörk sirap. 1 dl mörk sirap. Frukt och nötböd. Detta är ett otroligt lätt recept som passar alldeles utmärkt till en kopp te i höstrusket
Smält smöret och blanda med socker och sirap i en skål. Hacka frukten smått eller mixa den lite. Blanda frukten, nötterna mjölet och bakpulvret i en skål
Rör i sirap och filmjölk. Frukt- och nötlimpa, 1 st. 5 dl mörk cane sirap. Snabbt och lätt bröd att baka. Gjort på bakpulver istället för jäst så det är bara att röra ihop allt och skjuts in i ugnen
Blanda frukt och bär i en skål med honung eller sirap. Fördela frukten i ugnssäkra portionsformar. Häll såsen över frukten och gratinera någon minut högt upp i ugnen, under passning
Den där sirapen är både billigare och sötare, vilket naturligtvis tilltalar tillverkare av sötsaker. Vad jag lärt om fruktos eller även kallat fruktsocker (väldigt kortfattat)
Tillsätt filmjölk och sirap och rör till en kladdig smet. 1 dl sirap. Blanda havregryn, grahamsmjöl, rågmjöl, vetekross, vetemjöl, salt, bakpulver, bikarbonat, nötter, tranbär och russin i en skål
Vispa ner sirap och salt. Den är saftig tack vare att den bakas med ånga och innehåller linfrö, den får en god nötig smak tack vare de rostade nötterna och den får lite sötma från den torkade frukten