Tipset heter Silverkaka. Super mumsiga bitar av Silverkaka, garanterat försvinnande goda. Halvlek & redan nu dags att ge er ett tips på kaka om ni är sugna på att baka något i helgen
Silverkaka. Idag är det mulet och regnet hänger i luften så jag har planerat för en bakdag. Resultatet av det kommer (förhoppningsvis) att dyka upp här så småningom
Det blir sannolikt bakat också imorgon, med 5 överblivna äggvitor efter att jag gjorde såsen idag (den ska bara ha gulor) tänkte jag göra en silverkaka med kardemumma
Efter fredagens vita chokladmousse orsakade de överblivna äggvitorna lite huvudbry men medan jag funderade på olika sötsaker (makroner, silverkaka, maränger, etc) som jag kunde använda dem till drog jag mig till minnes ett inlägg på SMASKENS där Annika skriver om hur man kan använda överblivna äggvitor till att göra fluffiga fiskgratänger
Det blir sannolikt bakat också imorgon, med 5 överblivna äggvitor efter att jag gjorde såsen idag (den ska bara ha gulor) tänkte jag göra en silverkaka med kardemumma
Det började med att jag vid frukosten noterade att brödförrådet började sina, vilket gjorde att beslutet att baka en "Sivlimpa" inte var ett dugg svårt att fatta