Sillröra matjesill recept

Gittans sillröra

Gittans sillröra

1 st burk matjesill. Hårdkoka äggen och spola dem med kallt vatten. Skala äggen och hacka dem grovt. Låt sillen rinna av väl och hacka den fint
Evas sillröra

Evas sillröra

1 brk matjesill (200 g). Hacka 2 ägg och strimla purjolöken. Rör ihop med resten. Låt stå till dagen efter
Gittans sillröra

Gittans sillröra

1 st burk matjesill. 4 st ägg 1 st burk matjesill 220 g 1 st lök liten gul 3. Hårdkoka äggen och spola dem med kallt vatten
Sillröra

Sillröra

1 brk matjesill (200 g). 1 brk matjesill (200 g).  . Ingredienser. 4 kokta hackade ägg. 1 liten purjolök. 2 dl gräddfil

Mormors sillröra

Tärna matjesillen. 1 burk matjesill. Skär rödlök och äpple. Lägg det i en skål och blanda i crème fraichen och majonnäsen

Krämig sillröra

Tärna matjesillen och hacka rödlöken. 2 burkar matjesill (200 g vardera). Lägg detta i en skål. Blanda i gräddfilen, majonäsen, romen och dillen

Gittans sillröra

1 burk matjesill, 220 g. 1.  Hårdkoka äggen och spola dem med kallt vatten. Skala äggen och hacka dem grovt

Anns sillröra (av Ann i Svalöv)

1 burk matjesill. 1.  Skär sillen i mindre bitar. 2.  Hacka lök och det gröna. 3.  Blanda samman allt. 4.  Servera som förätt på mörkt bröd med ägg, tomatklyftor och dill eller på buffebordet

Anns sillröra (av Ann i Svalöv)

1 st burk matjesill. Skär sillen i mindre bitar. Hacka lök och det gröna. Blanda samman allt. Servera som förätt på mörkt bröd med ägg, tomatklyftor och dill eller på buffebordet

Paj med Sillröra

Skär matjesillen i mindre bitar. 1 burk matjesill. Tips. Grädda pajskalet i förväg och värm upp det när rätten skall serveras