½ dl hackad färsk gräslök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g matjessillfiléer 2 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk orökt kaviar 1 dl Arla® gräddfil
hackad gräslök. Receptet är anpassat efter Alltommat ”Prästostflarn med sillröra”. hackad gräslök. Sill. Antingen så älskar man det eller så hatar man det
Garnera med gräslök cocktailtomat och ev. Fördela röran i portionsglas och skär kavringen i 10-15 cm långa rektanglar, och stick ner dom i glasen, garnera med finhackade ägg och gräslök
Tillsätt gräslöken. 2 msk hackad gräslök. Hacka matjessill och rödlök. Lägg det i en skål. Blanda gräddfil och lättmajonnäs och vänd ner i skålen med sill
En härlig sillröra, löööööv it. Vänd ner sillen och gräslöken. Häll upp på burk och garnera med gräslök. 4Ingredienser4 hårdkokta kalla ägg1 stor rödlök200 g körsbärstomater550 g matjesill1 dl creme fraiche½ dl majonnäs1 riven vitlöksklyfta2 msk chilisåsnågra droppar tabasco eller annan het chilisauce½ krm salt½ krm peppar1 knippe gräslökInstruktionerSkiva löken och tärna äggen. Grovhacka gräslöken men spar 4-5 strån till garnering. 1 knippe gräslök
Vill du ha lite andra smaksättningar på din sill så går det bra att använda en del av den inlagda sillen och blanda ihop till en krämigare sillröra med tex crème fraiche och lite kryddor och smaksättning (vitlök, gräslök, hackad rödlök, löjrom eller något annat kul