Hårdkoka äggen och spola dem med kallt vatten. Skala äggen och hacka dem grovt. Blanda ner ägg, sill, kaviar och lök tillsammans med dill och gräslök i creme fraichen
Skala och hacka äggen. 2 hårdkokta ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g matjessillfiléer 2 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk orökt kaviar 1 dl Arla® gräddfil
Bred smör på kavringen och lägg på röran. Fördela röran i portionsglas och skär kavringen i 10-15 cm långa rektanglar, och stick ner dom i glasen, garnera med finhackade ägg och gräslök. 4 hårdkokta ägg
Hårdkoka äggen och spola dem med kallt vatten. Skala äggen och hacka dem grovt. Blanda ner ägg, sill, kaviar och lök tillsammans med dill och gräslök i creme fraichen
En härlig sillröra, löööööv it. 4Ingredienser4 hårdkokta kalla ägg1 stor rödlök200 g körsbärstomater550 g matjesill1 dl creme fraiche½ dl majonnäs1 riven vitlöksklyfta2 msk chilisåsnågra droppar tabasco eller annan het chilisauce½ krm salt½ krm peppar1 knippe gräslökInstruktionerSkiva löken och tärna äggen. 4 hårdkokta kalla ägg
Grovriv gurkan och krydda med örtsalt, lägg sen i en sil att rinna av. Lägg de skalade hårdkokta äggen i silen och pressa dem igenom silen med baksidan av en sked
Sen nån slags sillröra i glas och så avslutningsvis lax med citron- och örtsås med bulgursallad. Traditionen bjuder numera att det äts pocherat ägg med rökt lax och hollandaisesås, så också den här påsken
Sist hade jag gjort en sillröra som vi tog med oss. Strimla lök och hacka ägg och dill. Sillröra. Lägg alla ingredienser i en skål och rör om försiktigt