1. Koka potatisen tills den är mjuk. Låt den svalna något och skär sedan potatisen i grova bitar. 3. Blanda samman gräddfil, honung och dijonsenap och krydda med salt och svartpeppar
Vi hade en fantastisk balkong ut mot det turkosa havet där vi njöt av sillmacka och vin innan vi åt grekisk middag i den lilla byn och det var 10 grader i Sverige
Det blir till att tillbringa lite tid i köket … förrätt ska fixas, det får bli en sillmacka, måste ju äta upp sillen som blev kvar i julas … En plankstek ska likaså bli till … Sen bänkar vi oss väl framför teven och ser om det finns nåt att titta på … Alltid hittar väl nåt
Mycket har hänt denna veckan, först mitt första gästspel på Lagerlunden, tisdagen satt jag barnvakt åt bästa vännens lille pojk och i onsdags var jag värdninna för vår lilla vin-studiecirkel som jag är med i
Sillmacka, laxrulader & räkcoctail Huvudrätt. Sillmacka & laxrulader med pepparrot. God förmiddag. Så skönt med lördag, en dag med endast lösa planer, Alfons har dock sin simskola på eftermiddagen