Låt den svalna lite och blanda med pumpakärnor, tranbär, oliver, olivolja, vinäger, salt och peppar. Klipp ryggfenorna av sillfiléerna och lägg dem med skinnsidan uppåt på en ugnsplåt, gärna på ett bakplåtspapper
Sill. Jamie Olivers veganska julsida. Auberginesill betraktar jag som en riktigt vegoklassiker. I påskas gjorde jag en löjligt enkel vegansk senapssill, som jag blev väldigt nöjd med
Gårdagens påskmiddag var inte alls någon påskmat utan vi hade bestämt oss för att grilla istället men däremot så hade vi en riktig påsklunch med gravad lax och sill
Hacka soltorkade tomater, oliver och röd lök fint. Jag brukar faktiskt aldrig göra egen sill utan köper för det mesta färdig, tex Klädesholmens sill som är min favorit
Nedan ser ni våran härliga lunch som serverades på påskafton beståendes av diverse olika sillar, den gravade laxen och en parmesankorg (recept på den senare)
Jag tyckte nämligen om sånt där som ungar i vanliga fall inte brukar tycka om så mycket, typ blodpudding, isterband, sill och bruna bönor (fast var för sig alltså
Jag äter mina helst tillsammans med sill eller kaviar och Berra vill ha örtsalt på sina. kan även smaksättas med vitlök, någon örtkrydda, soltorkade tomater eller oliver
Bouqerones med vinäger, citrontimjan, oliver och kapris. Persilja- och senapssill. Blanda olivolja, kapris, plockad citrontimjan, citronskal och oliver, smaka av med vinäger, salt och peppar