I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja. Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor
Ej mineralsaltSås till Basilika & vitlöksgravad strömming0,75dl Majonnäs2,5dl Turkisk yoghurt1msk Öl, ljus lager1msk Olivolja4st Vitlöksklyftor, pressade12st Basilikablad, (modell större) finhackade eller mortlade, beräkna ½ köpt kruka som finns i de flesta livsmedelsbutikerEv. lite finrivet citronskal från 1/4-dels citronSalt & pepparSås till rökt kaviar & dillgravad strömming0,75dl Majonnäs2,5dl Turkisk yoghurt5msk rökt kaviar med dill½dl Löjrom, sikrom eller stenbitsrom4msk Dill, finskuren2msk Gräslök, finskuren1msk CitronsaftSalt & vitpepparSåhär kan man göra. 4st Vitlöks
Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Skala och finhacka vitlöken. Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCreme bonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda creme bonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
Sikrom på blinie av aubergine med tillbehör. Jag steker försiktigt på finhackad lök och vitlök tills den blivit glasig, som i lätt genomskinlig och slår sedan på vinet
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
sikrom. persiljevitlökssmör. På med kräftstjärtar, bea och persiljevitlökssmör. Riv vitlöken fint och blanda med smör, persilja, chili, citronskal och -saft samt salt och peppar efter smak
Klicka ut majonnäsen och sikrommen, toppa med krutonger. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. 50 g sikrom. 2 pressade vitlöksklyftor. 50 g sikrom. 2 pressade vitlöksklyftor