Servera rårakorna med skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. 100 g avhängd sikrom eller löjrom. Garnering 1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g avhängd sikrom eller löjrom
Lägg ett litet ägg av rommen på pannacottan och garnera med lite gräslök. 100 g sikrom, löjrom eller annan god rom. 100 g sikrom, löjrom eller annan god rom
Servera pajen med chiligräddfil, hackad lök och rom. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
Toppa med en sked rom. 2 msk sikrom. Smält smöret i en rostfri kastrull. Knäck försiktigt ner äggen i en skål (skalen sparas och rengörs till servering) och vispa dem lätt tillsammans med grädden
Garnera med rommen, räkor på spett och dill. Västerbottensvåffla med räkor och rom. rom. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar