I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja. Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor
Blanda creme fraichen med rivet citronskal och lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk timjan
Blanda sen örterna med creme fraichen och det avsvalnade citronkoket, smaka av svartpeppar. 1½ dl vispad creme fraiche. 1 msk av creme fraicheröran, en liten slice rökt lax, en handskalad räka, 1 tsk sikrom eller Kalixlöjrom, lite av citronzesten och till sist en liten dillvippa. 1½ dl vispad creme fraiche
6 1 dl färskost 1/2 dl crème fraiche 1 msk olivolja salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja 100 g sikrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. 100 g röd stenbitsrom eller sikrom½ kg skalade räkordillBlötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min
Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. Vispa ihop ägg och crème fraiche. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja