Sikrom creme fraiche rödlök recept

Sikrom med råraka

Sikrom med råraka

Sikrom, rödlök, crème fraiche och råraka. Tips på enkel förrätt till nyår, svårare än så här behöver det inte vara
Pelle Janzon med sikrom

Pelle Janzon med sikrom

4 formfranska smör (till stekning) 4 bit oxfilé, tunnbankad 4 äggulor sikrom 1 rödlök gräslök flingsalt 5 cm färsk pepparrot citron crème fraîche
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Servera med t ex cremefraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar. Mosa osten med creme fracihe och olivolja
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

sikrom. Servera med creme fracihe, citronklyfta, hackad rödlök, dill, rom och nymalen svartpeppar. creme fracihe
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. Servera med rom, cremefraiche, rödlök och dill
Romsås

Romsås

1 dl crème fraiche. 1 dl stenbitsrom eller sikrom. 1 dl finhackad rödlök. Ingredienser. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet
Romsås – klassiskt recept

Romsås – klassiskt recept

11 dl crème fraiche. 11 dl stenbitsrom eller sikrom. 11 dl finhackad rödlök. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet
Nyårssnittar

Nyårssnittar

Blanda med cremefraiche, smaka av med salt och peppar. Rör ihop citroncremen. Rör ihop crème fraiche, philadelphiaost, rödlök, rom, citronskal och -saft till en kräm
Tips på tilltugg till nyårs

Tips på tilltugg till nyårs

sikrom. Toppa med cremefraiche, rom, hackad rödlök och nymalen svartpeppar. Klicka på rom och cremefraiche
Matjessilltårta

Matjessilltårta

Smält de blötlagda gelatinbladen i några matskedar av crème fraichen. Ta ut och toppa med rom, mer dill och skuren rödlök
Nyårsmeny-3 förslag

Nyårsmeny-3 förslag

Blanda i cremefraiche och riven ost. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris. Blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche
Fyllda smördegssbollar

Fyllda smördegssbollar

Resten av bollarna fylls med rom och en klick crème fraiche och garneras med en tunn strimma rödlök. ½ burk crème fraiche