Sikrom citron recept

Krustader med räkröra och sikrom

Krustader med räkröra och sikrom

Blanda med majonnäs, citronsaft och dill. Garnera med sikrom. 80 g sikrom. 2 msk pressad saft av citron. 80 g sikrom. 2 msk pressad saft av citron
Pelle Janzon med sikrom

Pelle Janzon med sikrom

4 formfranska smör (till stekning) 4 bit oxfilé, tunnbankad 4 äggulor sikrom 1 rödlök gräslök flingsalt 5 cm färsk pepparrot citron crème fraîche
Rökt laxrulle med sikrom

Rökt laxrulle med sikrom

Garnerna med lite sikrom, dill och citron. Lyft ur gelantinbladen ur vattnet och krama ur det, lägg i kastrullen med citronsaft
Laxcarpaccio med sikrom och pepparrot

Laxcarpaccio med sikrom och pepparrot

citron. Salta med flingsalt och pressa citron över. citron. 3 msk sikrom. 3 msk sikrom. Vad tusan. Här vaknar man upp med feber
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Smaka av med citronsaft och kryddor. Saften av en halv apelsin/lime/citron. Blanda citronsaft med olivolja, vänd ner ”nudlarna”, rädisorna och fänkålsskivorna, krydda med salt och peppar
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

sikrom. Servera med creme fracihe, citronklyfta, hackad rödlök, dill, rom och nymalen svartpeppar. sikrom
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Romsås

Romsås

1 dl stenbitsrom eller sikrom. 1/4 pressad citron. 1/4 citron, rivet skal. Ingredienser. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet
Lyxig laxbakelse

Lyxig laxbakelse

citron. Toppa med skalade räkor, resten av rommen, citronskivor och dill. 50 g stenbitsrom eller sikrom. 50 g stenbitsrom eller sikrom
Romsås – klassiskt recept

Romsås – klassiskt recept

11 dl stenbitsrom eller sikrom. 11/4 pressad citron. 11/4 citron, rivet skal. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet
Tips på tilltugg till nyårs

Tips på tilltugg till nyårs

sikrom. en liten bit citron till varje glas. sikrom. Mixa avokado med creme fracihe och citron. Fördela cremen i kalla glas, toppa med löjrom, rödlök, dill och citron
Varmrökt lax med sås verte

Varmrökt lax med sås verte

, och varför äter alla inte bara sikrommen skedvis från den. Glöm inte att garnera med lite citronklyftor och lite av kvarvarande kapris, (vill du lyxa dig ännu mer använd lite kapriskrusbär)
Krispig råraka med skagenröra och rom

Krispig råraka med skagenröra och rom

Tillsätt majonnäs, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Servera rårakorna med skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom