"Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor
Smaka av med citronsaft och kryddor. Saften av en halv apelsin/lime/citron. Blanda citronsaft med olivolja, vänd ner ”nudlarna”, rädisorna och fänkålsskivorna, krydda med salt och peppar
Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
sikrom. en liten bit citron till varje glas. sikrom. Mixa avokado med creme fracihe och citron. Fördela cremen i kalla glas, toppa med löjrom, rödlök, dill och citron
, och varför äter alla inte bara sikrommen skedvis från den. Glöm inte att garnera med lite citronklyftor och lite av kvarvarande kapris, (vill du lyxa dig ännu mer använd lite kapriskrusbär)
Tillsätt majonnäs, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Servera rårakorna med skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom