Vänd ihop dem när de ännu är varma med senap, honung, olivolja, kapris, gräslök, salt och peppar. Rensa under tiden sikarna från skinn, ben och innanmäte
Lägg upp rödbetor, lök, sallat och kapris på ett fat, tillsammans med den rökta fisken. Mmmmums - Rökt sik med rödbetor och fetaost, och - naturligtvis - kall öl och tunnbröd
Servera potatissalladen med bitar av rökt sik. 2 Rör ihop remouladsåsen med vatten och vänd ihop såsen med potatis, lök, kapris och dill. 400 g varmrökt sik. 3 msk kapris
Blanda försiktigt samman alla ingredienserna. Tillsätt ev kapris. Blanda försiktigt salladen vid serveringen och servera såsen separat, gärna med bröd, smör och öl
För att variera smaken kan du tillsätta kapris i röran, eller fritera kapris och lägga på toppen. 1rom, t ex av sik, löja, regnbåge eller stenbit. 1kapris, om man vill1
Vi hade bakat pajer, gjort olika sallader och farsan hade rökt sik. bischoff, spritärter med bacon, rödbetspannkaka, stuvad lax med kapris, nötinnerfilé, kräftsås, honungsslungade rotsaker, rotmos, syllabub, kalvdans
En klassiker måste man dock ha med. Kanske en kapris för att det ska snyggt ut. Det blir även ett med varmrökt sik, gräslök, rädisor, rödlök och rå äggula
Dom hade även tagit med sig lite rökt sik och mjukt tunnbröd, oh så gott det va. Reumoladsås 1 dl majonäs 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk fransk senap salt peppar ½ tsk gurkmeja 2 msk bostongurka 1 msk kapris 2 msk persilja 1 hackat hård kokt ägg Gör så här Blanda majonäsen och creme fraiche (ej lätt). 1 msk kapris