Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofu och shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
En snabb wook med asiatisk touch. Den är full av härliga smaker som fullkomligt exploderar i munnen. Ät den som den är eller servera med nudlar eller, som jag åt den, med ris
Gröna linser och shiitakesvamp. Trä upp shiitakesvampen på spett. Skär shiitakesvampen i klyftor och vänd ner i linssalladen tillsammans med balsamvinäger och olivolja
Gröna linser och shiitakesvamp. Trä upp shiitakesvampen på spett. Skär shiitakesvampen i klyftor och vänd ner i linssalladen tillsammans med balsamvinäger och olivolja
150 g shiitakesvamp. 150 g shiitakesvamp. Jag lagar allt mer vegetariskt. Jag tycker det är gott, jag känner mig som en miljöhjälte när jag gör det och det är oftast billigt