Persilja. Lägg i morot, persilja, lagerblad, timjan, svartpepparkorn och kycklingfond. Det här är en spanskinspirerad rätt med ankbröst och gröna oliver
persilja, timjan, rosmarin och en sellertistjälk hopbundet till en bouquet garni. persilja, timjan, rosmarin och en sellertistjälk hopbundet till en bouquet garni
Kryddstarka köttbullar i tomat- och sherrysås ingår i det spanska tapasköket. Innan servering, på med en näve hackad persilja och ringlat över lite olivolja
Annars när jag gjort dessa duchesser har jag serverat en god laxbit med en otroligt god sherrysås men igår ville vi prova det till en köttbit, mörad ryggbiff - verkligen supermör
Blanda ner persiljan. Strö över resten av persiljan. 4 msk finhackad persilja + extra till garnering. Skär bort den nedre delen av foten på svamparna och borsta av ev grus
Till middag gjorde jag hel rostbiff i ugn med idaho potatis och sherrysås 1 1/5 dl sherry 1 kycklingbuljong av fond du chef (konc gelé fond) ca 5 dl grädde 0,5 dl hackad persilja (jag använde fryst persilja) salt/svartpeppar en putte liten dutt vitvins. 0,5 dl hackad persilja