Fyllig, halvsöt och frisk med tydlig eldighet, knäck, sirap, torkad frukt, russin och katrinplommon. Gonzalez-Byass är den allra störta sherrybodegan, ligger mitt i staden Jerez, upptar en yta som en stadsdel och tar emot en kvarts miljon besökare varje år
Häll på rom och sherry. Lägg vinbär, russin, katrinplommonbitarna och apelsinskalet i en skål. Eventuellt behövs det tillsättas mer rom och sherry efterhand som frukten suger till sig av vätskan
Häll i sherryn och blanda om. 100 g torkade katrinplommon. 5 msk sherry. Smörj och klä en form med flera lager bakplåtsplapper och smörja det innersta lagret
6 finhackade katrinplommon. 0,5 dl söt sherry. 5 Riv äpple, lök och hacka katrinplommonen och lägg i en smord form. 6 finhackade katrinplommon. 0,5 dl söt sherry. 5 Riv äpple, lök och hacka katrinplommonen och lägg i en smord form
Katrinplommon. Katrinplommon. 3/4 dl katrinplommonspad. 1/2 msk sherry. Koka den kraftiga buljongen med kryddor och katrinplommonspad i 20 minuter. 3/4 dl katrinplommonspad. 1/2 msk sherry