Ännu en spansk kycklingrätt med sherry. Den här gången kryddad med kanel. Sherry. Jag använde kanelstång istället för pulver för att kanelen inte skulle ta över för mycket
I think we'll have sherry with the soup. Inte har vi väl någonsin tänkt när vi suttit där vid tolvslaget och kollat när James serverar, blir mer och mer på kanelen och skuttar så graciöst över tigern som ligger på golvet, att "Den där soppan, den borde vi ta och leta upp receptet på och testa"
3 msk rom eller sherry. 4-5 tsk kanel. Äpplen skalas kärnas ur och delas i små klyftor. Blanda marinaden och lägg äppelklyftorna i marinaden där de får ligga och dra medan man gör smeten
½ tsk kanel. ½ tsk kanel. 1-2 msk sherry eller vin santo. Tillsätt 1 msk sherry/vin santo, honung, socker och alla kryddorna och låt koka upp. Blanda väl och häll i 1 msk vin/sherry till om det känns torrt. 1-2 msk sherry