Häll i fond, sherry och grädde och låt allt koka upp under omrörning. Finhacka enbären och blanda i tillsammans med resten av ingredienserna till färsbiffarna
Den gräddiga såsen är fullproppad med godis, svart trumpetsvamp, sherry och gelé. Fulla av smak från enbär, chili, vitlök, fårfeta och en massa annat gott
Häll i fond, sherry och grädde och låt allt koka upp under omrörning. Finhacka eller mortla enbären och blanda i tillsammans med resten av ingredienserna till färsbiffarna
någon msk sherry. några krossade enbär. Häll också på grädden och sherryn. Smaka av köttfärssåsen så den har fin balans i smakerna, kanske du vill ha lite mer viltkrydda och sherry
Murkel- och kantarellsoppa200 g konserverade kantareller, finskurna100 g konserverade toppmurklor, förvällda och klara, finskurna2 st skalad vitlöksklyftor2 skalade och finskurna schalottenlökar3 msk rapsolja2 msk smör1,5 l kycklingbuljong3 dl vitt matlagningsvin1 dl sherry, torr6 stora potatisar, skalade och tärnade2 dl grädde, uppvispadsalt och vitpepparFräs svamp och lök i smör och rapsolja utan att ta färg. Tillsätt därefter 20 grovhackade enbär, 300 g kantareller, en halv flaska rödvin, 7 msk koncentrerad viltfond och 4 msk lingon. 1 dl sherry. 20 grovhackade enbär