Tillsätt dragon, timjan, grovhackad fänkål, hackade själkar, citronskal. 12-15 dolmar 12-15 mangoldblad3-4 champinjoner2 vitlöksklyftor1 litet fänkålsstånd1 liten gul lökmangoldsjälkar½ grön paprikaskal från en citron1 dl matvete1 dl röda linserfransk dragontimjansaltpeppar100 g fetaost4-6 soltorkade tomater. 1 burk krossade tomaterlite sherry, går bra med rödvinfärsk basilika efter smakfärsk timjanfärsk dragon1 gul lökvitlöken halv burk kikärtersalt och peppar Fräs gul och vitlök med kryddorna, häll på lite sherry efter en stund och tillsätt sedan tomatkross
Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås
1 msk sherry. 1 tsk torkad dragon. 1 msk sherry. 1 tsk torkad dragon. Hej,. Jag jobbar dygnet runt känns det nästan som, så blogginläggen blir tyvärr alltför få
Sherry. Blanda ägg & äggulor med dragon, salt & peppar,fond & Sambal Oelek. Sherry. 2 tsk Fin hackad dragon. Låt stekas under medelvärme ca 7 min, slå över en skvätt sherry låt koka bort. 2 tsk Fin hackad dragon
Vispa ihop stekskyn i stekpannan med sherry och grönsaksbuljong och låt allt koka upp. Rör ner grädden, krydda med citron och dragon och smaka av med salt och peppar
Hoppade över sherryn, känns onödigt att köpa en flaska som bara kommer bli stående sen. Finhacka gräslöken, repa av bladen från dragonen (om du använder färsk) och hacka dem