Sesampanerad fiskfilé recept

Sesampanerad fisk med curryris

Sesampanerad fisk med curryris

300 g fiskfilé. Skala löken och hacka den. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut
Bönor, Ärtor & Linser

Bönor, Ärtor & Linser

Goda hela i varm sallad, till sesampanerad fläskfilé, kycklingspett och lammkorv. De är älskade i Frankrike där de gärna serveras med lamm, men är lika goda till fiskfilén

Sesampanerad fiskfilé med kiwisås

Torka av fiskfiléerna med hushållspapper och doppa dem först i ägget och sedan i sesamfröna. Koka fullkornsriset enligt anvisning på förpackningen

Sesampanerad fisk

Servera denna sesampanerade fisk med klyftpotatis, potatismos eller kokt potatis. Sesampanerad fisk – 4 portioner.  500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta. 500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta