Fick inspo från restaurangen jag käkade lunch på häromdag då en annan beställde panerad fetaost. När det gäller fetaosten som egentligen var det enda trixiga i denna rätten så var det fyra steg, precis som när du panerar vad som helst
ett paket fetaost. Blanda ner den rivna osten och mosade fetaosten. ett paket fetaost. Exprimenterade lite i helgen och försökte mala mitt eget sesammjöl vilket inte gick så bra då det är en del olja i fröna men jag fick en del "krossat" sesamfrömjöl som jag idag använde som panering ihop med lite mandelmjöl
Blanda bulgur med de picklade grönsakerna, kålrabbi, spenat och fetaost. Sallad med picklade grönsaker och sesampanerad kyckling, 4 pers. 150 g fetaost. Sallad med picklade grönsaker och sesampanerad kyckling, 4 pers 2-3 port bulgur. 150 g fetaost
Till middag åt vi sesampanerad lax med wokade grönsaker, gjorde en fetaost creme med 1 dl fil, 1/2 burk Phiiladelphia ost, 1/2 ask fetaost, 2 pressade vitlöksklyftor och salt och peppar, mixade och hade i kylen en stund, så gott till lax. 1/2 ask fetaost
Dillstuvad potatis med sesampanerad halloumi. Pasta, hemgjord pesto, fetaost och grönsaksstavar fick alla göra, men på tallrikarna såg det väldigt olika ut
Sesampanerad kyckling med friterad aubergine och friterad fetaost. Sesampanerad kyckling. Gårdagens middag var värt ett försök, dock blev det inte riiiktigt som jag ville ha det men hur som helst så va den fritierande fetaosten grymt god