Hacka chili, vitlök och ingefära och fräs i sesamolja. 1 msk sesamolja. 1-2 tsk fisksås. 1 msk sesamolja. Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar
se, men det innehöll alldeles för mycket sesamolja, så jag fick göra om det. Mitt råd är alltså att ta det försiktigt med sesamoljan, tillsätt lite i taget för oljan tar lätt över smakmässigt
När knölen var klar skar jag upp den i tunna skivor och bestämde mig för att låta den marinera en stund till i en spontant ihopvispad dressing på japansk soja, tunt strimlad chili och vitlök, en liten dutt vardera av sesamolja och fisksås, en hög citronskal och lite saft samt en skvätt lag från min syltade ingefära
1 msk sesamolja. 2 tsk fisksås. 1 msk sesamolja. 2 tsk fisksås. Om några månader ska vi skola in Tea på förskolan och börja jobba båda två igen, för första gången sedan 25 juni 2015
Den här dippen har lite andra influenser då jag har tillsatt sesamolja. Tillsätt därefter det tillagade riset och ringla över fisksåsen och sojan, rör runt tills det är väl blandat och allt ris fått färg av sojan
olivolja eller lite sesamolja. fisksås (1-2 tsk). fisksås (1-2 tsk). Det finns ju en fördel med att vabba, och det är ju att man hinner laga lite mer omsorgsfull mat än vardagens snabba lösningar
Blanda hackad chili, sweet chilisås, fisksås, limeskal, limejuice, sesamolja och soja. PORK`N`PRAWNS4-6 personer500 gr räkor med skal250 gr äggnudlar Santa Marias wok noodles var super1 röd chili, hackad1 dl sweet chilisås2 msk asiatisk fisksås1 lime, rivet skal samt saften1/2 msk sesamolja1 msk japansk soja200 gr rimmat sidfläsk1/2 purjolök1 morot1/2 ast suger snaps ca 125 gr1 lite klyfta vitkål, ca 100 gr1 broccoli ca 250 grRapsolja till stekningGarnering