Vill man kan man ha lite solroskärnor eller liknande uppe på som jag gjorde. 1dl linfrön, krossade. 1 dl sesamfrön. 1dl linfrön, krossade. 1 dl sesamfrön
75 g vita sesamfrön. 50 g linfrön. 30 g solroskärnor. Rosta fröna och solroskärnorna i 200 graders ugnsvärme tills de har fått en ganska kraftig färg. 75 g vita sesamfrön. 50 g linfrön. 30 g solroskärnor
Blev sugen på att baka fröknäcke så jag gjorde en raid i mitt skafferi- Det visade sig att jag hade slut på sesamfrön så jag tänkte att jag blandar väl ihop lite av det jag har hemma istället
ex blanda i hackade aprikoser, nötter, linfrön, sesamfrön, solroskärnor, fikon. ex blanda i hackade aprikoser, nötter, linfrön, sesamfrön, solroskärnor, fikon
1 dl solroskärnor. Blanda allt och slå på vattnet. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen
1 dl linfrön. 1 dl sesamfrön. 2 dl solroskärnor. Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke
½ dl linfrön. ½ dl linfrön. 1 dl solroskärnor. 1 dl sesamfrön. 1 dl solroskärnor. 1 dl sesamfrön. Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt